Väder

Vädret Bjärred

Badtemperatur

Nyhetsbrev

FÖRENINGEN TOTALRENOVERAR BÅDA BASTURUMMEN

Med start i nästa vecka kommer panel, matta och inredning i dambastun att rivas ut och ersättas med nytt. Det är tredje gången sedan anläggningen invigdes 2004 som bastun totalrenoveras.

- I normala fall har vi öppet bastun mellan klockan 6 och 22 varje dag, året runt och det blir ett hårt slitage. Alla renoveringar betyder driftsstopp som påverkar våra badare. Nu använder vi den här stängningen som tillkommit av andra skäl för att göra en rad förbättringar som varit planerade sedan länge, säger Hans Eyrich, ordförande i Föreningen Bjerreds Saltsjöbad.


Utöver ny bastu på damsidan, slutförs renoveringen på herravdelningen som inleddes i höstas. Bastufönstren, innerdörren och delar av panelen på utsidan av bastun ska bytas ut.


Föreningen utför också förbättringar i omklädningsrummen samt utbyte av ytterdörrar till bastu resp. omklädningsrum och balkongen förses med vindskydd i glas.


Restaurangen är fortsatt öppen onsdag till lördag varje vecka. Badavdelningarna är stängd tills vidare.


- Det är fortfarande ett allvarligt läge. Alla måste ta sitt ansvar för att minska smittspridningen och vi kommer att följa de rekommendationer som myndigheterna ger, säger Hans Eyrich.