Väder

Vädret Bjärred

Badtemperatur

Nyhetsbrev

BASTUN ÖPPNAR NÄR RESTRIKTIONERNA LÄTTNAR

- Det är så klart jättetråkigt att bastun är stängd, men vi vill inte riskera att bidra till smittspridning i detta allvarliga läge och gör det bästa av situationen. När vi öppnar igen kan medlemmarna se fram emot en helt nyrenoverad anläggning, säger Hans Eyrich, ordförande i Bjerreds Saltsjöbad.

Under stängningen har medlemmar tillgång till utomhusytor, omklädningsbås, toalett och badtrappa. Med stigande utomhustemperaturer utnyttjar allt fler anläggningen för kallbad utan bastu och är välkomna att göra så även fortsättningsvis.

Föreningen har tillfälligt pausat möjligheten att bli medlem i Bjerreds Saltsjöbad och ett 100-tal, både singlar och familjer, står nu i kö för att teckna medlemskap.
- Vi vet inte när vi kan öppna bastun igen och om vi då kommer att behöva göra anpassningar för att minska risken för smittspridning. Men vi kommer även fortsättningsvis att prioritera medlemmarnas tillgång till anläggningen.

Medlemmar i föreningen kommer att kompenseras för att bastu- och omklädningsrum varit stängda. Detta kommer att göras genom att samtliga medlemskap och årskort får en fyra månaders förlängd giltighetstid.