Väder & bad

Nyhetsbrev

Badtider och priser

Fredag 1 oktober 2021 välkomnas återigen endagsbadare på Bjerreds Saltsjöbad.

Regeringen har beslutat att ta bort flera av de restriktioner som har införts för att minska spridningen av covid-19 från den 29 september. Nu öppnar även kallbadhuset för fler besökare på badet som under året enbart varit öppen för medlemmar. 
 - "Medlemmar har varit prioriterade under pandemin. Det känns bra att vi kan återgå till ett normalläge och ta emot även de som vill besöka vår fina anläggning vid enstaka tillfällen", säger Hans Eyrich, ordförande i Föreningen Bjerreds Saltsjöbad.
Från och med 1 oktober kommer besökare som inte är medlemmar kunna köpa badbiljetter i restaurangen. När serveringen är stängd är badavdelningarna däremot bara tillgängliga för medlemmar. Personer som vill bli medlemmar i föreningen skriver till;
1 oktober tas även begränsningen på antal besökare i bastu och omklädningsrum bort.
Besökare uppmanas att följa Folkhälsomyndighetens råd att stanna hemma om man är sjuk samt att vaccinera sig

Torsdag 1 juli 2021 öppnade omklädningsrummen återigen för medlemmar. Maxantalet som får vistas i omklädningsrummen är åtta personer, precis som i bastun.  

Badanläggningen

Badanläggningen är uppdelad i en dam- och en herravdelning med separata omklädningsrum, duschar och bastu. Respektive bastu rymmer 15-18 personer. Det går inte att boka plats i bastun. Det går inte att abonnera bastun. Medlemmar i föreningen använder sina badarmband för att komma in på badavdelningen och bär armbandet väl synligt.

Badtider

Badanläggningen är öppen för medlemmar 06 – 22 alla dagar i veckan, med undantag för städtiderna. Besökare ska ha lämnat badavdelningen senast 22:00.

Städtider

måndagar 
Damsidan: 8.30 - 10.30
Herrsidan: 10.30 - 12.30

tisdagar – söndagar 
Damsidan: 8.30 - 9.30
Herrsidan: 9.30 -10.30

Under städtiderna är respektive badavdelning helt stängd för besök. Vänligen respektera det så att personalen får bästa förutsättningar att utföra sitt jobb.

Undantag från ordinarie öppettider kan förekomma över storhelger och tiderna kommuniceras i god tid under aktuellt på hemsidan, på anslag i badet och på Facebook.

Mixbastu
Mixbastu är till för att par och sällskap av olika kön ska kunna basta tillsammans. Vid dessa tillfällen kan män i kvinnligt sällskap basta på damernas och kvinnor i manligt sällskap på herrarnas.  

Om du inte kommer i sällskap med någon av det motsatta könet ska du som man alltid basta på herrarnas och som kvinna alltid på damernas.  

Tider för mixbastu:
Måndagar 18-22 damsidan
Onsdagar 18-22 herrsidan
Torsdagar 18-22 herrsidan
Söndagar 12-17 herrsidan

Omklädning och dusch är inte gemensam utan ska ske på respektive herr/damsida

Försäljning av endagsbiljetter i restaurangen (fr o m 1 oktober 2021)

betalning via restaurangen - se restaurangens öppettider
vuxen 80:- Ungdom (13-17 år) 50:- Barn (7-12 år) 30:- Barn (0-6 år) gratis
Restaurangen tar endast kort och Swish.
 "four s-twelve no-grow align top">