Väder & bad

Nyhetsbrev

GLAD MIDSOMMAR!

juni 2022

Midsommarafton 24/6 är kallbadhuset öppet för medlemmar kl 06-22. Restaurangen håller stängt men öppnar igen midsommardagen 25/6 kl 11.


INTRESSEANMÄLAN ATT BLI "GUSSMÄSTARE"

juni 2022

Efter en lång tids uppehåll planerar föreningen för nystart för våra populära aufguss till hösten.

Föreningen söker nu efter medlemmar som vill engagera sig som "gussmästare".

Aufguss kommer från tyskan och betyder "hälla på". Under en aufgussittning häller man på väldoftande eteriska oljor och vatten över heta stenar. Värmen viftas omkring och ger en välgörande arom i bastun.
Anmäl ditt intresse till info@kallbadhus.se senast den 15 augusti.


RESTAURANGEN ERBJUDER

maj 2022

Välkommen ut och njut av våran meny. En skön lunch, en härlig middag eller en god fika, bryggan passar för alla tillfällen.
Boka bord här


DAMERNAS OMKLÄDNINGSRUM ÅTER ÖPPET

maj 2022

Renovering av damernas omklädningsrum är klart

Damernas duschar har varit stängda en tid på grund av en fuktskada. Nu är renoveringen klar och badare är återigen välkomna att duscha och byta om i omklädningsrummet.


MER TID FÖR BAD!

april 2022

Från den 10/4 gäller sommartider för städning.
Städning utförs när bastu och omklädningsrum är stängda.
Förändringen gäller till den 31/8.

Badavdelningen stänger kl 22.
Vänligen respektera att bastu stänger 21.45 och omklädningsrum stänger kl 22.


ÅRETS BADARE 2021

mars 2022

Årets badare 2021 är Richard Bradshaw - en av föreningens mest frekventa morgonbadare som ofta bidrar till den inkluderande atmosfär som präglar herrbastu under dagens tidiga timmar.
Med ena bopålen i Bjärred och den andra i Liverpool visar han att Bjerreds Saltsjöbad är en mötesplats och angelägenhet för kallbadare från ett stort antal länder.
SE FILM


BADTIDER OCH BESÖKARE

mars 2022

Badet på Kallis är öppet 06-22 alla dagar för medlemmar - totalt 112 timmar bastu varje vecka. Generösa öppettider! Vissa tider är dock mer populära än andra och det kan ibland leda till trängsel. Du kan använda schemat nedan för att välja tider med lägre besöksfrevens i genomsnitt. Beakta att det är stora variationer från ena veckan till den andra beroende på väder, sportevenemang mm. Återkoppla gärna!


Bygget av nya bryggan har satt igång

februari 2022

Nu har spaden satts i sanden för bygget av nya Långa bryggan. Den beräknas vara klar våren 2023 och lägger även grunden för en utbyggnad av kallbadhuset.