vaeder bad

Nyhetsbrev

Mixbastu på herrsidan när dambadet bygger ut

maj 2023

Nu är det dags att göra motsvarande arbete på damavdelningen. Det betyder att dambastun och damsidans avdelning är helt stängd fr o m tisdag 30 maj till och med torsdag 15 juni (preliminärt). Under denna period välkomnas damerna att basta på herrsidan.

Motsvarande gäller som under herrsidans utbyggnad. Damerna byter om i utebåsen på herrsidan. Vi kan tyvärr inte erbjuda duschmöjligheter för damerna. Omklädningsrummet på herrsidan är endast är öppet för män. Vi hoppas på förståelse för detta och ser fram emot att snart ha ett lika fint soldäck på damavdelningen.


Bilder på den nya bryggan

maj 2023

Fångar ni vår nya vackra miljö på bild som vi får använda för marknadsföring så maila dem gärna till info@kallbadhus.se


ARBETEN PÅ BADAVDELNINGARNA

april 2023

*** UPPDATERING 17 MAJ ***

HERRAVDELNINGEN ÖPPEN IGEN FRÅN 17 MAJ.

Byggarbetena på herrsidan är avslutade för den här omgången. Herrbastun med omklädningsrum, dusch och toalett är åter öppna. Byggjobbarna tar nu paus ca 2 veckor för att därefter fortsätta med damsidan. Tills dess råder normala förhållanden och badtider. Damsidan är öppen som normalt. Mixbastutider är åter de normala.
==========================
Arbete pågår med att utöka badavdelningarnas däcksytor. Av säkerhetsskäl kan det bli nödvändigt att stänga av badavdelningarna vissa tider. Respektera detta och visa hänsyn! Om badtrappan på endera sidan inte är tillgänglig pga av arbeten används andra sidan gemensamt.


ÅRETS BADARE 2022

mars 2023

Ingrid Wrede har utsetts till Årets badare 2022 vid Bjerreds Saltsjöbad.

”Ingrid Wrede är en av de medlemmar som varit med sedan starten av föreningen för 20 år sedan. Ingrid Wrede är en hängiven året-runt-badare och engagerad gussmästare, som också agerat ambassadör för kallbadets och arombastuns positiva effekter på vår hälsa." SE FILM


AUFGUSS

augusti 2022

Aufguss återupptas på badavdelningarna höstterminen från 1 september samma tider som tidigare. Bastu med välgörande aromer är populärt och för att undvika trängsel har vi ett maxantal på 15 personer per sittning. Först till kvarn gäller och en sittning per person om det är kö för att komma in. Aufguss erbjuds september-december samt januari-april.
Tiderna för aufguss hittar du här