Väder

Nyhetsbrev

RESTAURANGEN HAR NYA ÖPPETIDER FRÅN 4/2

januari 2023

Från 4 februari har restaurangen nya öppettider och ny meny. Aktuellt är brunch, alla hjärtansmeny och moules frites på onsdagar. Välkomna!
Se öppettider här.

OBS: Restaurangen kommer vara helt stängd onsdag 1/2 och torsdag 2/2


BADETS ÖPPETTIDER FRÅN 9 JANUARI

januari 2023

Med hänsyn till det stora trycket på badavdelningarna har styrelsen beslutat att fortsätta med fullt öppethållande.
Se öppettider här
OBS: Om situationen med elförsörjningen förändras kan bastuns och restaurangens öppettider komma att ändras på kort varsel. Håll utkik här på hemsidan för löpande information.


MEDLEMSFAKTURA VIA E-POST

oktober 2022

Föreningen Bjerreds Saltsjöbad digitaliserar sitt faktureringsystem och behöver medlemmarnas uppgifter och godkännande för att kunna gå över till fakturering via e-post. Genom faktura på e-post sparar vi både papper, porto och transporter.

Fyll i länken nedan för att i fortsättningen få digital faktura.


AUGUSS

augusti 2022

Från september 2022 erbjuder vi återigen aufguss på badavdelningarna efter att ha gjort en paus under pandemin. Bastu med välgörande aromer är populärt och för att undvika trängsel har vi ett maxantal på 15 personer per sittning. Först till kvarn gäller och en sittning per person om det är kö för att komma in. Aufguss erbjuds september-december samt januari-april.
Tiderna för aufguss hittar du här


ÅRETS BADARE 2021

mars 2022

Årets badare 2021 är Richard Bradshaw - en av föreningens mest frekventa morgonbadare som ofta bidrar till den inkluderande atmosfär som präglar herrbastu under dagens tidiga timmar.
Med ena bopålen i Bjärred och den andra i Liverpool visar han att Bjerreds Saltsjöbad är en mötesplats och angelägenhet för kallbadare från ett stort antal länder.
SE FILM