Väder

Vädret Bjärred

Badtemperatur

Nyhetsbrev

BASTU OCH BAD ENBART FÖR MEDLEMMAR

december 2020

Från den 1 december kommer tillfälligtvis bara medlemmar i föreningen att ha tillgång till bastu och bad. Detta är en av flera åtgärder som införs för att minska risken för smittspridning.
- Situationen med covid-19 är allvarlig och som förening behöver vi ta ansvar för att minska risken för smittspridning, säger Hans Eyrich ordförande i Föreningen Bjerreds Saltsjöbad.


UNDVIK TRÄNGSEL

december 2020

Till alla kallbadare! För att undvika trängsel hänvisar vi till den här förenklade bilden av besöken på badavdelningen. Förenklad bild


RESTAURANGEN ERBJUDER

december 2020

Välkommen ut och njut av våra menyer.
Vardagar: Öppet från 11.30 till sent. Lunch 11.30, A la carte från 17.30 BOKA BORD
Lördag: Brunch 11.00-16.00, A la carte 17.30 till sent BOKA BORD
Söndag: Brunch 11.00-17.00 BOKA BORD
Dagmeny december
Kvällsmeny, serveras från 17.30


HENRIK CYKLAR 24 KILOMETER FÖR ETT DOPP

december 2020

Strax efter fem på morgonen, flera dagar i veckan, tar Henrik Gilvad Nielsen cykeln från hemmet i Nöbbelöv i Lund och kör 12 kilometer till Bjerreds Saltsjöbad. Han har varit kallbadare i många år, men den nya rutinen blev en Coronaeffekt.


”JAG HAR BLIVIT BEROENDE AV KYLAN”

december 2020

Carin Pallin, Dösjöbro, är en av många som blivit medlemmar i Bjerreds Saltsjöbad det senaste året.
”Jag tog mitt allra första kallbad i maj förra året och nu kan jag inte vara utan det. Jag har blivit helt beroende av kylan. Idag utsätter vi sällan våra kroppar för stora påfrestningar. Det är nästan alltid bekvämt, men kroppen lär sig att stå ut med kylan.