Väder & bad

Nyhetsbrev

FAKTURA VIA E-POST - HJÄLP OSS ATT TÄNKA PÅ MILJÖN!

oktober 2022

Föreningen Bjerreds Saltsjöbad behöver dina uppgifter och godkännande för att kunna gå över till fakturering via e-post. Du blir en miljöhjälte genom att använda mindre papper och färre posttransporter samt får fakturan för lagring direkt i datorn.


BASTUVÄRMEN STÄNGS AV UNDER DELAR AV DAGEN

september 2022

Från 29 september stängs värmen i bastun av på tider då färre badare besöker anläggningen. Orsaken är de kraftigt höjda elpriserna som gör att föreningen måste minska elförbrukningen.


NYA STÄDTIDER PÅ BADET

augusti 2022

Från 1 september återgår vi till städning av badavdelningarna på förmiddagarna. På vardagarna kommer det vara två lokalvårdare som städar vars en sida. Vänligen respektera lokalvårdarnas städtider.

Städtiderna hittar du här


NYPREMIÄR FÖR AUGUSS

augusti 2022

Från september erbjuder vi återigen aufguss på badavdelningarna. Bastu med välgörande aromer är populärt och för att minska trängseln i bastun under dessa tillställningar inför vi ett maxtak på 12 personer. Först till kvarn och en sittning per person om det är kö för att komma in.
Tiderna för aufguss hittar du här


FRIVILLIGA FIXAR PÅ BADET

augusti 2022

Föreningen Bjerreds Saltsjöbad är beroende av ideella krafter. Hans Svensson är en hängiven badare som noterat att trappan ner till badet hade gått sönder. Tillsammans med styrelseledamot Peter Almström och badvärd Håkan Wigren, som byggt ihop nya trappsteg, såg han till att få det lagat. Tack till Hans och andra som på olika sätt bidrar till att hålla ordning på vår fina anläggning. Vill du engagera dig i föreningen, skriv till info@kallbadhus.se


HÄRLIGA MATUPPLEVELSER

augusti 2022

Restaurangen fortsätter med generösa öppettider och härliga matupplevelse. Är du inte medlem kan du köpa endagsbiljett i restaurangen. Välkomna!
För öppettider, aktuell meny och bokning se här


ÅRETS BADARE 2021

mars 2022

Årets badare 2021 är Richard Bradshaw - en av föreningens mest frekventa morgonbadare som ofta bidrar till den inkluderande atmosfär som präglar herrbastu under dagens tidiga timmar.
Med ena bopålen i Bjärred och den andra i Liverpool visar han att Bjerreds Saltsjöbad är en mötesplats och angelägenhet för kallbadare från ett stort antal länder.
SE FILM