vaeder bad

Nyhetsbrev

ÅRETS BADARE 2022

mars 2023

Ingrid Wrede har utsetts till Årets badare 2022 vid Bjerreds Saltsjöbad.

”Ingrid Wrede är en av de medlemmar som varit med sedan starten av föreningen för 20 år sedan. Ingrid Wrede är en hängiven året-runt-badare och engagerad gussmästare, som också agerat ambassadör för kallbadets och arombastuns positiva effekter på vår hälsa." SE FILM


EXTRA AUFGUSS I PÅSK

mars 2023

Skärtorsdagen 6/4 har vi besök av gussmästare från det Kolde Gys på danska sidan av sundet.
De kommer att gussa på båda sidor varje hel och halvtimma mellan 11.00 - 13.30.

Påskdagen, söndag 9/4, kommer Jörgen hålla extra gussar på båda sidor mellan 13.00-14.30.


ARBETEN PÅ BADAVDELNINGARNA

mars 2023

Pålningsarbeten för att utöka badavdelningarnas däcksytor påbörjades måndag 13 mars och pågår resten av månaden, Både herrsidan och damsidan berörs. Det kan av säkerhetsskäl bli nödvändigt att tillfälligt stänga av badavdelningen dagtid i samband med lyft av balkar, svetsningsarbete mm. Respektera detta och visa hänsyn!


RESTAURANGEN

januari 2023

Från 4 februari har restaurangen nya öppettider och ny meny. Aktuellt är bl a brunch på helgerna och moules frites på onsdagar. Välkomna!
Se öppettider och meny här.


AUFGUSS

augusti 2022

Sedan september 2022 erbjuder vi återigen aufguss på badavdelningarna efter att ha gjort en paus under pandemin. Bastu med välgörande aromer är populärt och för att undvika trängsel har vi ett maxantal på 15 personer per sittning. Först till kvarn gäller och en sittning per person om det är kö för att komma in. Aufguss erbjuds september-december samt januari-april.
Tiderna för aufguss hittar du här