Nyhetsbrev

restaurangen

Välkommen till en saltstänkt miljö mitt ute i Öresund med läcker mat och hjärtlig service. Vår matlagning har rötter i det svenska köket med inspiration från övriga Europa. Menyerna komponeras utifrån säsongens allra bästa råvaror vilket innebär många närodlade produkter. Vi förhöjer gärna matupplevelsen genom att servera dig något spännande i glaset.

Mors dag närmar sig vi serverar en 2-rätters 475:- eller 3-rätters 595:-

MORS DAG MENY

Förrätt: vit sparris med sandefjordsås, krispig potatis, forellrom ,semitorkad tomat & ramslöksolja

varmrätt: oxfilé med rödvinssås, potatisbrioche, tryffelemulsion, sotad silverlök & svartkålschips

dessert: variation på rabarber- sorbet, chutney & vaniljbakad

  • Måndag -  11-22, 11.30-15 lunch, 15-17 "alltid på bryggan" 17-22 a la carte
  • Tisdag -    11-22, 11.30-15 lunch, 15-17 "alltid på bryggan" 17-22 a la carte
  • Onsdag -  11-22, 11.30-15 lunch, 15-17 "alltid på bryggan" 17-22 a la carte
  • Torsdag -  11-22, 11.30-15 lunch, 15-17 "alltid på bryggan" 17-22 a la carte
  • Fredag -   11-22, 11.30-15 lunch, 15-17 "alltid på bryggan" 17-22 a la carte abonnerat inne från 17.00 16/5
  • Lördag -   11-22, 11.30-15 lunch, 15-17 "alltid på bryggan" 17-22 a la carte
  • Söndag - 11-17
  • Mors dag har vi öppet 11-22 med två sittningar på kvällen


BOKA BORD
 
046-29 30 10