Väder bad

Nyhetsbrev

Badare i solnedgång vann fototävlingen

Vinnarbilden var en av omkring 150 foton på Bjerreds Saltsjöbad som deltog i tävlingen som föreningen utlyst i samband med 20-årsjubileet. Ett 10-tal bilder gick till final. Juryn, bestående av styrelsen och badvärdar, fastnade bland många fina bidrag, för Biancas bild. Som god tvåa i tävlingen kom Anna Örnselius glada foto på sin dotter som tar ett kvällsdopp i solnedgång.

- Långa bryggan och kallbadhuset är en återkommande plats för återhämtning och har varit så sedan många år, berättar Anna.

Och Bianca, som är medlem i föreningen sedan i höstas, ser Bjerreds Saltsjöbad som en mötesplats för alla åldrar.

- Jag har besökt badet med min unga dotter och tagit hit min mamma från Sydafrika och hon är närmare 70 år. Alla generationer, vid alla tillfällen och jag har alltid känt mig välkommen som jag är. Två av mina beresta väninnor, en från Tyskland och en från Frankrike, sa båda två att bastun i Bjärred är en av det vackraste platserna på jorden. Jag instämmer med hela mitt hjärta.

För vinnarbilden belönas Bianca med en middag för två i restaurangen. Hennes bild och flera andra fina motiv från fototävlingen kommer framöver att publiceras på Bjerreds Saltsjöbads hemsida.