Väder bad

Nyhetsbrev

Varmt välkomna till finsk bastu!

juni 2024

Tisdagen den 11 juni kl 18:30 och 20:30 är alla medlemmar i föreningen välkomna till finsk bastu. Vi binder björkris, bastar och på bryggan bjuder vi på enklare tilltugg och dragspelsmusik.

Varmt välkomna!


Städtiderna på helgerna justeras

maj 2024

Från och med den 8 juni är städtiderna på lördagar och söndagar samma som på vardagarna, det vill säga 09:00 - 10:00 på damsidan och 10:00 - 11:00 på herrsidan.

Var vänlig att respektera dessa tider genom att lämna bastu och omklädningsrum så att våra städare får bästa förutsättningar att göra ett bra jobb.

Läs mer om badet


Badare i solnedgång vann fototävlingen

maj 2024

Bianca Ljungberg tog vinnarbilden vid sitt allra första bad på Bjerreds Saltsjöbad.

- Jag hade tagit med en kompis till bastun och vi fick se den mest fantastiska solnedgången, berättar Bianca, som förevigade motivet med sin väninna i förgrunden.


Kallbadet i Bjärred ska bygga ut

mars 2024

Föreningen Bjerreds Saltsjöbad ska bygga ut badavdelningarna för att möta det kraftigt ökande antalet kallbad.

Under 2023 registrerades över 53 000 besök på badavdelningarna på Bjerreds Saltsjöbad. Det är en ökning med 9 procent jämfört med året innan. Tittar man tillbaka till 2016 har antalet bad ökat med 80 procent.

- Intresset för kallbad har aldrig varit större och vi är glada att anläggningen är så välutnyttjad. Samtidigt leder det stundtals till kapacitetsbrist i bastun. Det ska vi råda bot på med en tillbyggnad, säger Hans Eyrich, ordförande i Bjerreds Saltsjöbad.


Årets badare 2023 är Björn Vedmo

mars 2024

”Björn Vedmo har med smittande entusiasm skapat en varaktig gemenskap och tradition för en grupp småbarnpappor i Bjärred. Tillsammans styr de cyklarna mot Bjerreds Saltsjöbad varje söndagskväll. Där väntar bad och umgänge i bastu som bidrar till förbättrad livskvalité.”

Hämta filmen om årets badare här:


AUFGUSS

augusti 2023

Aufguss erbjuds september-december samt januari-april. Tiderna för aufguss hittar du här

Bastu med välgörande aromer är populärt och för att undvika trängsel har vi ett maxantal på 15 personer per sittning. Först till kvarn gäller och en sittning per person om det är kö för att komma in. Välkommen!


Bilder på den nya bryggan

maj 2023

Fångar ni vår nya vackra miljö på bild som vi får använda för marknadsföring så maila dem gärna till info@kallbadhus.se