krögare

Lördagen den 16 maj öppnar restaurangen på Bjerreds Saltsjöbad igen. Föreningen har tecknat avtal med Malmökrögarna Fredrik Granqvist och Daniel Schylander.

Bjerreds Saltsjöbad är en fantastisk plats och vi är glada att få den här chansen. Vi kommer att ha en uppstartsperiod där vi successivt ökar öppettiderna med målsättningen att vara i full gång före sommaren, säger Fredrik Granqvist.

Tillsammans med kompanjonen Daniel Schylander driver han restaurang, konferens och catering vid Kockum fritid, Slottsträdgårdens kafé i Malmö och Smörrebröd by FreDa på Malmö Central.

Trots att situationen för restaurangbranschen just nu är oerhört tuff har flera krögare visat intresse för att driva restaurangen med start så snart som möjligt. Fredrik och Daniel är idérika entreprenörer med gott renommé. De har också erfarenhet av att driva restaurang på uppdrag av icke kommersiella uppdragsgivare. Det är en fördel eftersom restaurangen och vår förening måste ha ett nära samarbete med hela anläggningens bästa för ögonen, säger Tina Björn-Rasmussen, styrelseledamot i Föreningen Bjerreds Saltsjöbad.

Vi vill att restarangen ska vara en mötesplats för alla börsar och magar. Det blir lite olika utbud över dagen med både lunch, fika och a la carte. Närheten till havet kommer att återspeglas på menyn, säger Fredrik Granqvist.

Väder

Vädret Bjärred

Badtemperatur

Nyhetsbrev

Ja, tack!