KONFERENS

DSCF2645web


Upplev en konferens där havet och naturens krafter gör sig påminda alla årets dagar. Vi erbjuder två lokaler:

Utsikten (2-11 personer) och Restaurangen (10-60 personer). Ge dina medarbetare en upplevelse i en unik och avskild miljö. Hos oss har ni alltid exklusiv tillgång till anläggningen, oavsett om ni är 4 eller 60 personer. Boka gärna biljetter även till kallbadhuset - kanske börjar mötet med ett bad? DSC06276web  DSC06276web

 
I konferenspaketet ingår frukost med nybakat bröd och lunch, alternativt lunch och eftermiddagsfika i halvdagspaketet, och i heldagspaketet frukost, lunch och eftermiddagsfika. Under dagen står färsk frukt, kaffe, ett rikt utbud av te samt vatten alltid framme.

Vill du veta mer om en konferens hos oss? Välkommen att kontakta oss för mer information och en visning av vår festlokal.

 

DSCF0947web


Konferens med övernattning på Flädie Mat & Vingård

I samarbete med vår systeranläggning Flädie Mat & Vingård erbjuder vi flerdagarspaket med övernattning och helpension. Då äter, konfererar och badar på Bjerreds Saltsjöbad Kallbadhus & Restaurang men sover gott i sängarna på Flädie Mat & Vingård. I konferenspaket ingår fri transfer för mötesdeltagarna.

Läs mer om Flädie Mat & Vingård

 

fladie-mat-vingard-flygbild-fladiegruppen

 

bokarum2

Väder

Vädret Bjärred

Badtemperatur

Nyhetsbrev

Ja, tack!