BADA & BASTA

Varför låta sommaren styra din badsäsong? På kallbadhuset i Bjärred badar du året om. Njut av en hänförande utsikt över Öresund från bastufönstret och svalka dig i havet. I mötet mellan varmt och kallt väcks endorfinerna till liv och gör varje besök till en upplevelse.

Badanläggningen är uppdelad i dam- och herravdelning med separata omklädningsrum, duschar och bastu. Gemensamhetsbastu (sambastu) arrangeras flera kvällar i veckan. Se Badtider. Badet är öppet både för medlemmar och allmänhet. Som medlem har du tillgång till anläggningen året runt med generösa öppettider. Läs mer under Badtider och Medlemskap här till vänster.

Vett och etikett på badavdelningen

- Badarmband ska alltid bäras vid besök på badanläggningen

- Sitthandbuk ska alltid användas

- Badkläder är inte tillåtna i bastun. Använd handduk om du önskar.

Ta med egen tvål/schampoo. Ta med ett eget hänglås om du vill låsa in värdesaker. Förvaringsskåp finns i omklädningsrummet. Badskor rekommenderas, inte minst under den kalla årstiden. Tänk på att det kan vara halt på bryggdäck och badtrappa. Ta gärna med en vattenflaska - bastubad kräver vätsketillförsel.

Hjälps åt att hålla god ordning på badavdelningen. Ställ skor i skohyllan, skrapa av golvet vid behov, plocka undan skräp.

Svensexor, möhippor och liknande är inte tillåtna på badavdelningarna.Kallbadhuset är medlem i Svenska Bastuakademien 

logoNedan lite hänvisningslänkar till andra kallbadhus

Pålsjöbaden - Helsingborg
Kallis - Helsingborg
Ribersborg - Malmö
Kvickbadet - Höganäs
Hotel Skansen - Båstad
Ulricehamns Kallbad
Kukkolaforsen


 
bokarum2

Väder

Vädret Bjärred

Badtemperatur

Nyhetsbrev

Ja, tack!